Dimarts 20 d’Agost – Martes 20 de agosto

18h – Inauguració de l’Exposició de la Imatge de Sant Bartomeu al domicili del Pendonista el Sr. Esteve Ferré i Planas. (Carrer Garraf 11) – Inauguración de la Exposición de la imagen de San Bartolomé en el domicilio del Pendonista el Sr. Esteve Ferré i Planas (Calle Garraf 11)

19h- Passacarrers i inauguració de les barraques. Passeig de la Ribera, al costat del monument al Greco  – Pasacalles e inauguración de las barracas. Paseo de la Ribera, al lado del monumento al Greco

19.30h- Pregó Satíric al Palau del Rei Moro a càrrec del Críptic Jordi Cubillos. Presentació de la Pubilla i l’Hereu de l’entitat – Pregón Satírico en el Palacio del Rei Moro a cargo del críptico Jordi Cubillos. Presentación de la Pubilla y el Heredero de la entidad.

22.30- Pregó de la Festa Major de Sitges a càrrec de Xavier Gimeno a la plaça de l’Ajuntement – Pregón de la Fiesta Mayor de Sitges, a cargo del Sr. Xavier Gimeno. Plaza del Ayuntamiento

A continuació concert al costat del monument al Greco – A continuación concierto al lado del monumento al Greco

 

Dimecres 21 d’Agost – Miércoles 21 de agosto

19h – FESTA INFANTIL al Passeig de la Ribera, devant del monument a El Greco. – FIESTA INFANTIL en el Paseo de la Ribera, delante del monumento a El Greco

19h – Al palau del Rei Moro, XERRADA sobre Festes Majors, o no, peculiars de Catalunya. – En el Palau del Rei Moro, charla sobre fiestas mayores, o no, peculiares de cataluña

21h – al Passeig de la Ribera, devant del Monument a El Greco, Festa Sonora – En el Paseo de la Ribera, al lado del monumento a El Greco, Fiesta Sonora

 

Dijous 22 d’Agost

11h – Exposició de la Imatge de Sant Bartomeu, patró de la nostra Vila, al carrer de Garraf núm. 11, des de les onze del matí fins a les dues del migdia i de sis de la tarda i fins que acabi l’acte de lliurament de la Bandera.

13h – VERMUT DE FESTA MAJOR a l’Ateneu Popular de Sitges (Sant Bartomeu 40)

18.30h – Vestim als Gegants Moros, la La-hia i en Fa-luch. Al palau del Rei Moro. A l’excorxador vestim als gegants de la Vila i als Gegants Americanos

19.30h – ASSAIG DE FESTA MAJOR de la Colla Jove de Castellers de Sitges

22.30 – Lliurament de la Bandera, recital de poemes i Suburband. Cercavila fins al domicili del president de la Comissió. Plaça de l’Ajuntament, Major, Cap de la Vila, Jesús, Sant Bartomeu, Sant Gaudenci, Illa de Cuba i avinguda d’Artur Carbonell. En arribar la bandera, síndria per tothom.

22.30h –  Havaneres al Passeig de la Ribera amb el grup Mar Vent. En acabar cremat per tothom

23h – CINEMA A LA FRESCA a l’Hort de Can Falç amb la projecció de la pel·lícula Rocky horror picture show

****

Jueves 22 de agosto

11h – Exposición de la imagen de Sant Bartomeu, patrón de nuestra Vila, en la Calle Garraf  11, desde las once de la mañana hasta las 2 del mediodía, y de 18 hasta que termine el acto de libramiento de la Bandera.

13h – VERMUT DE FIESTA MAJOR en el Ateneu Popular de Sitges (Sant Bartomeu 40)

18.30h – Vestimos a los Gigantes Moros, la La-hia y el Fa-luch. En el palacio del Rei Moro. En el escorxador, vestimos a los gigantes de la Vila y los gigantes Americanos

19.30h – ENSAYO DE FIESTA MAYOR de la Colla Jove de Castellers de Sitges

22.30 – Libramiento de la Bandera, recital de poemas y Suburband. Pasacalles hasta el domicilio del presidente de la Comisión. Plaça de l’Ajuntament, Major, Cap de la Vila, Jesús, Sant Bartomeu, Sant Gaudenci, Illa de Cuba y avenida d’Artur Carbonell. Al llegar la bandera, sandía para todos.

22.30h –  Havaneras en el Paseo de la Ribera con el grupo Mar Vent. Al finalizar, ron cremat para todos

23h – CINE A LA FRESCA en el Hort de Can Falç con la proyección de la película Rocky horror picture show

————————————————

Divendres 23 d’agost

11- Exposició de la imatge de Sant Bartomeu, patró de la nostra Vila, al carrer de Garraf

12. Entrada de Grallers pels carrers Sant Francesc, Cap de la Vila, Major i plaça de l’Ajuntament. Les diverses formacions oferiran llurs tocades inaugurals en homenatge als fundadors de la Festa Major.

14h- Encesa dels 21 Morterets i repicada de Campanes. I sardanes al Cap de la Vila la Cobla Sitgetana. A més sortida dels entremesos i els Balls Populars des de la plaça de l’Ajuntament.

18h- al Cap de la Vila, Actuació Castellera a càrrec de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

19h- Processó Cívica des de l’avinguda d’Artur Carbonell número 22, domicili del President de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, Rafel Font i Buixens, Processó Cívica.

23h – des de la Punta, la Fragata i els espigons, Apoteòsic i Monumental Castell de Foc  a càrrec de Pirotècnia Igual SA i amb el disseny artístic dels pirotècnics Isidre Pañella i Xavier Galan.

Acabat el castell de focs – baixada dels Balls Populars per les escales de la Punta

A la mateixa hora, al passeig de la Ribera, Gran Ball de Festa Major amb l’actuació de l’orquestra La Banda Puig i de diversos DJ’s.

******

Jueves 23 de Agosto

11- Exposición de la imagen de Sant Bartomeu, patrón de nuestra vila. Calle Garraf 11

12. Entrada de Grallers por las calles Sant Francesc, Cap de la Vila, Major y plaça de l’Ajuntament. Las diverasas formaciones ofrecerán tocadas inaugurales en homenaje a los fundadores d ela Fiesta Major.

14h- Encendida de los 21 ‘Morterets’ y repicada de campanas. A la misma hora en el cap de la Vila, sardanas con la Cobla Sitgetana. También a la misma hora, salida de los entremeses y bailes populares en la plaza del Ayuntamiento.

18h- En el Cap de la Vila, actuación Castellera a cargo de la Colla Jove de Castellers de Sitges.

19h- Procesión Cívica des de la avinguda d’Artur Carbonell número 22, domicilio del Presidente de la Comisión de Fiesta Mayor y Santa Tecla, Rafel Font i Buixens, Procesión Cívica.

23h – des de la Punta, la Fragata y los espigones, Apoteósico y Monumental Castillo de Fuego, a cargo de Pirotècnia Igual SA y con el diseño artístico de los pirotécnicos Isidre Pañella i Xavier Galan.

Al finalizar el castillo de fuego, bajada de los bailes populares por las escaleras de la punta.

A la misma hora, en el Paseo de la Ribera, Gran Baile de Fiesta Mayor, con la actuación de la orquesta La Banda Puig y de varios DJ’s.

 

 

Cartell Festa Major de Sitges 2013

Del 20 al 25 de agosto – FIESTA MAYOR DE SITGES 2013
Del 20 al 25 d’agost – FESTA MAJOR DE SITGES 2013


From Festa Major de Sitges 2013 #fmsitges13. Posted by BOOM Sitges on 8/23/2013 (134 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


(Festa Major de Sitges 2013 #fmsitges13)

Video resumen del año 2012 – Video resum de l’any 2012