TASTA SITGES 2013

NOU CONCEPTE DE MENJAR DE TAST

TASTA SITGES 2013

El Club de Tast de Sitges crea un nou concepte de Menjar de Tast per aquest any. Del 1 al 31 d’octubre, en lloc de presentar conjuntament els plats preparats per als restaurants durant l’esdeveniment del Menjar de Tast, creuen oportú que els clients i visitants vagin als seus establiments per així poder conèixer-los millor.

Per aquest motiu els restaurants del Club de Tast oferiran un tastet, mitja ració, d’un plat representatiu del seu establiment, habilitant en aquest un espai expressament per aquest tast. Juntament amb el plat s’oferirà una copa de vi de Bodegues Torres o una copa de cava de Caves Torelló a un preu total de 9€.

La intenció és que els visitants que vulguin tastar tots els plats s’acostin als diferents restaurants on les segellaran el carnet – guia de la mostra, i que en obtenir quatre segells diferents podran participar en el sorteig de 4 premis d’una nit per a dues persones en un dels Hotels del Club de Tast i un sopar en un dels altres restaurants membres.

Aquesta iniciativa torna a posar al Club de Tast de Sitges en forma i ofereix un tast gastronòmic sitgetà a l’abast dels seguidors del Menjar de Tast. A més ofereix la possibilitat de que els visitants i amants de la cuina puguin conèixer-la directament en els salons dels restaurants.

+informació a la web del Club de Tast 

TASTA SITGES 2013